Aankondiging kennisprogramma ‘weten wat werkt’ van de KWI partners UWV en SZW

Op 8 februari kwam de UWV Kennisnieuwsbrief uit met een column van Anneke van der Giezen waarin het SZW-UWV kennisprogramma ‘weten wat werkt’ werd aangekondigd. UWV en SZW zijn een gezamenlijk onderzoeksprogramma gestart om kennis te ontwikkelen omtrent effectieve dienstverlening van mensen met arbeidsbeperkingen. De nieuwsbrief beschrijft wat de aanleiding en doelstelling is van dit programma.

De nieuwsbrief bevat ook informatie over arbeidsmarktontwikkelingen, de mogelijkheden van technologie voor arbeidsparticipatie van arbeidsbeperkten, gedragsbeïnvloeding in de WW en de financiering van de werknemersregelingen van UWV via de zogenaamde januarinota.

Iedereen kan zich abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het kennisnieuws van UWV.