KWI on tour: ongelijkheid van de wieg tot het graf?

Het KWI verkent in een reeks openbare bijeenkomsten, ‘KWI on tour’, welke kennis er al is en welke vraagstukken nog onbeantwoord. En aan welke beleidsmatige vragen deze kennis zou kunnen bijdragen. In 2022 richten we ons op het thema van sociale ongelijkheid.

‘KWI on tour’ bestaat uit zes bijeenkomsten over de rol van deze life events onder het thema ‘Ongelijkheid; Van de wieg tot het graf’. De zes bijeenkomsten volgen de levensloop van de mens en vormen zo een geheel, maar iedere bijeenkomst kan apart worden gevolgd. We nodigen bestuurders, beleidsmakers, professionals, wetenschappers en andere geïnteresseerden in dit thema uit om deel te nemen aan deze bijeenkomsten.

De eerste bijeenkomst vindt online plaats op dinsdag 12 april, van 15.00 tot 16.30u.

Meer informatie